Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Vernostný programVernostný program Pohodáci - odmena za Váš nákup

Chcete byť odmenení za každý nákup, zbierať Pohodáčiky za recenzie zakúpených produktov, zúčastňovať sa mimoriadnych akcií, zaujímavých súťaží a predovšetkým mať možnosť pre svoju domácnosť a záhradu vždy nakúpiť so zľavou?

Čo chcete a za koľko
chcete. Máme Vás
radi a odmeníme
každý nákup
!

Vieme, čo máte radi
a za obľúbené
produkty získate
najviac Pohodáčikov:)

Vymeňte Pohodáčiky
za peniaze alebo
skvelé darčeky.

Je to iba na Vás!

Na svojom účte
uvidíte koľko ste už
ušetrili. Nakupujte
už len so zľavou!:)

Chcem sa registrovať

Ako sa môžem registrovať?

Členom vernostného programu Pohodáci sa stáva každý zákazník. Žiadne zložité vyplňovanie a schvaľovanie, stačí, keď sa u nás zaregistrujete alebo nakúpite a môžete začať využívať svoje výhody!

Chcem sa registrovať

Ako získam Pohodáčiky?

Pohodáčiky získate jednoducho nákupom. U každého z produktov vidíte koľko Pohodáčikov jeho nákupom získate. Ďalej môžete Pohodáčiky získať za hodnotenie už zakúpených produktov alebo v rámci súťaží a mimoriadnych akcií, ktoré pre členov vernostného programu pravidelne organizujeme.

  • Zbierajte Pohodáčiky za nákup produktov.
  • Zbierajte Pohodáčiky za hodnotenie zakúpených produktov.
  • Uplatnite Pohodáčiky pri ďalšom nákupe a ušetrite alebo získajte darček.

Ako môžem Pohodáčiky uplatniť?

Uplatnenie Pohodáčikov je jednoduché a prebieha vždy v 1. kroku nákupného košíku. Sami si môžete zvoliť akú zľavu získate a koľko Pohodáčikov vyčerpáte. Často budete mať tiež možnosť namiesto peňažnej zľavy získať hodnotný darček, ktorý svojou cenou prevyšuje peňažnú zľavu.

Budem mať o všetkom prehľad

Registráciou do programu sa každému zákazníkovi vytvorí jeho osobní účet, kde uvidí koľko Pohodáčikov už získal, koľko vyčerpal a koľko peňazí už celkom ušetril. K dispozícii je kompletný prehľad transakcií. Všetko je jednoduché a prehľadné.

Našim zákazníkom sme rozdali už 1 356 685 €!
Základné informácie | Obchodné podmienky

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť