Zinzino Vitamin D Test auto-test na analýzu hladiny vitamínu D

Zinzino Vitamin D Test je jednoduchý auto-test na analýzu hladiny Vitamínu D v kapilárnej krvi získanej z končeka prsta pomocou metódy zaschnutej kvapky krvi (DBS) na filtračnom papieri Whatman®. Metóda DBS je rovnako presná ako vzorka krvi zo žily.  

✓ Zistite hladinu Vitamínu D
✓ Rýchly a jednoduchý
✓ Test na domáce použitie
✓ Anonymné výsledky testov z nezávislého laboratória

Dostupnosť Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
18.4.2024
Možnosti doručenia
Kód: 999987
74 €
Zinzino Vitamin D Test auto-test na analýzu hladiny vitamínu D
12990 2 zinzino vitamin d test auto test na analyzu hladiny vitaminu d
Doprava zadarmo

Zinzino VitaminD Test je jednoduchý auto-test na analýzu hladiny vitamínu D v kapilárnej krvi získanej z končeka prsta pomocou metódy zaschnutej kvapky krvi (DBS). Pri analýze hladiny vitamínu D je vedecky dokázané, že metóda DBS je rovnako presná ako vzorka krvi zo žily. Vyžaduje len 1 až 2 kvapky krvi z končeka prsta na filtračnom papieri Whatman® a trvá menej ako minútu.

Analytické služby VITAS v Nórsku budú analyzovať váš aktuálny stav vitamínu D a výsledok bude anonymný. Odporúčaný interval testovania je 120 dní, nakoľko stav hladiny Vitamínu D závisí aj od ročného obdobia. Pomocou svojho osobného identifikačného čísla testu dostanete podrobné personalizované odporúčania na základe stavu vitamínu D, aby ste ho optimalizovali.

 potvrdit REGISTRÁCIA ZINZINO PRE VÝHODNEJŠIE BALENIA

Vo Flexity si môžete objednať výhodné jednotlivé balenia. Ak máte záujem o pravidelný odber a predplatné balení, môžete získať produkty Zinzino za nižšiu cenu. Navyše máte možnosť časom získať niektoré produkty zdarma (za odporúčanie).

Zinzino Vitamin D test získate výhodnejšie pr kúpe Premier Kit:

ZINZINO PREMIUM PRICE

hviezda_2 BENEFITY ZINZINO VITAMIN D TESTU

  • Ľahko použiteľný auto-test za pomoci kvapky krvi
  • Anonymné výsledky testov z nezávislého laboratória
  • Rýchly a jednoduchý

Pozrite si benefity Vitamínu D obsianuté v Zinzino ZinoShine+

POSTUP ZINZINO VITAMIN D TEST

1. Začnite jednoduchým pichnutím do prsta a nanesením 1 až 2 kvapiek krvi na filtračný papier.

2. Zaregistrujte svoj test zadaním identifikačného čísla testu a vyplňte formulár. Všetky údaje sú anonymné.

3. Počkajte na analýzuLaboratórium Vitas Analytical Services má viac ako 25-ročné skúsenosti a používa najmodernejšie znalosti a technológie, ktoré zaručujú nezávislú analýzu vašej vzorky a ochranu osobných údajov.

4. Vaše výsledky budú dostupné a zobrazia sa v jednoduchej, zrozumiteľnej grafickej forme do 10 – 20 dní.

5. Príjem vitamínu D z vystavovania sa slnečnému žiareniu sa líši v mnohých častiach sveta po celý rok a obnovenie vášho stavu vo všeobecnosti zahŕňa 3 – 4 mesiace užívania doplnkov vitamínu D v závislosti od dávky a vášho individuálneho stavu. Odporúčame absolvovať nový test každé 4 mesiace, aby ste sledovali svoj pokrok a zabezpečili, že dosiahnete a udržíte si optimálny stav vitamínu D.

Akú metódu hodnotenia hladiny D využíva Zinzino Vitamin D test?

Existujú rôzne metódy na hodnotenie rezerv vitamínu D vo vašom tele a používame osvedčené postupy na zabezpečenie špičkovej presnosti analýzy. Test 25-hydroxyvitamínu D je najlepší spôsob, ako monitorovať hladiny vitamínu D pri meraní 25(OH)D, tiež nazývaného kalcidiol, vo vašej krvi. Test odráža všetky tri zdroje vitamínu D, z jedla, doplnkov a syntézy pokožky a určuje, či sú hladiny vitamínu D optimálne, príliš vysoké alebo príliš nízke.

Normálny rozsah vitamínu D sa meria v nanogramoch na mililiter (ng/ml) alebo nanomoloch na liter (nmol/l). Nmol/l je najbežnejším spôsobom, ako ukázať stav vitamínu D. Keď sa prezentujú výsledky testu, je možné vybrať, ktorá merná jednotka sa má zobraziť.

noviny STIAHNUŤ PRODUKTOVÝ LIST

Vykonanie testu - podrobný postup:

1. Test Zinzino je schválený ako in vitro diagnostický nástroj na odber vlastnej vzorky krvi v domácom prostredí. – Najskôr si mydlom umyte ruky, dôkladne si ich opláchnite teplou vodou a osušte.

2. Z papierovej obálky vyberte kartičku na odber vzorky. Obálku si odložte, neskôr ju budete potrebovať. Z kartičky na odber vzorky odtrhnite časť s nápisom ULOŽIŤ a odfoťte si identifikačné číslo testu. Svoj výsledok testu zistíte len pomocou svojho osobného identifikačného čísla testu, ktoré budete potrebovať pri registrácii. Kartičku položte na stôl tak, aby dva kruhy smerovali nahor.

3. Stimulujte krvný obeh tak, že budete 20 sekúnd dôkladne krúžiť rukou alebo ju otriasať.

4. Vyberte jednorazovú lancetu. Odstráňte priehľadný bezpečnostný uzáver a lanceta je pripravená na použitie. Pomocou tampónu namočeného v alkohole si očistite konček prsta (odporúča sa použiť prostredník). Lancetu umiestnite oproti spodnej časti končeka prsta smerom k papieriku na odber krvi umiestnenému na stole. Hornú časť lancety zatlačte smerom k prstu, kým nebudete počuť cvaknutie. Lanceta automaticky spraví v prste malý vpich.

5. Nedotýkajte sa filtračného papiera prstami.

6. Krúžky napĺňajte krvou postupne po jednom. Jemne si stlačte prst a počkajte, kým do krúžku samovoľne nespadne kvapka krvi. Ak jedna kvapka krvi nepokryje krúžok, následne nechajte samovoľne spadnúť ešte jednu kvapku. Kartičku na odber vzorky nechajte najmenej 10 minút vo vodorovnej polohe pri izbovej teplote, aby sa vzorky dobre vysušili.

7. Kartičku na odber vzorky vložte späť do papierovej obálky. Papierovú obálku potom umiestnite do kovového obalu a uzavrite ho.

DÔLEŽITÉ: Neodstraňujte vysušujúce vrecko.

8. Uzavretý kovový obal vložte do veľkej obálky, na ktorej bude adresa laboratória.

POZNÁMKA: Skôr než obálku vložíte do poštovej schránky, musíte na ňu nalepiť poštové známky v správnej hodnote. Zaregistrujte kód svojho testu na adrese www.zinzinotest.com. Na tejto webovej lokalite neskôr nájdete výsledky testu. Váš výsledok bude hotový o 10 – 20 dní. DÔLEŽITÉ: Odložte si časť kartičky s nápisom ULOŽIŤ. Svoj výsledok testu zistíte len pomocou svojho osobného identifikačného čísla testu.

POTREBUJETE VIAC INFORÁMCIÍ ALEBO SA PORADIŤ OHĽADOM VÝŽIVY?

Zanechajte nám kontakt a dohodnite si stretnutie so špecialistom:

KONZULTACIA SK

zinzino flexity partner

Dodatočné parametre

Kategória: Podpora imunity a zdravia
Záruka: Dátum spotreby
Kategória: Doplnky stravy a vitamíny

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

DOPLNKY VÝŽIVY ZINZINO PRE PODPORU IMUNITNÉHO SYSTÉMUzinzino produkty

Zinzino je škandinávska firma pôsobiaca od roku 2005, ktorá stavia svoje produkty na vedeckých testoch, klinických štúdiách a poznatkoch farmakológa Dr. Paula Claytona PhD. V jadre výživy je podľa Claytona dôležité udržiavať správny pomer rybieho oleja (omega-3 mastné kysliny), polyfenoly a betaglukány. 

Práve čisté a kvalitné rybie a vegánske oleje sú kľúčovými produktami pomáhajúcimi dosiahnuť optimálnu hladinu omega-6 a omega-3 mastných kyselín. Zinzino ponúka BalanceTest pre zistenie výsledkov z kvapky krvi. Zinzino ponúka inovatívne doplnky výživy pre riešenie podpory imunitného systému a liečby vnútorných zápalov, ktoré sú často príčinou mnohých civilizačných ochorení. 

Flexity patrí medzi oficiálnych partnerov spoločnosti Ziznino. Nájdete u nás jednotlivé Zinzino produkty na vyskúšanie alebo si môžete prostredníctvom nás zakúpiť výhodnejšie balenia za nižšiu cenu - objednáte priamo na zinzino.com. Medzi najobľúbenejšie patria Balance Oil, Protect+, Viva +, ZinoBiotic a Xtend.

Chcete sa dozvedieť viac? Zanechajte nám email a pošleme niekoľko užitočných zdrojov a prednášku -> Ako zlepšiť stravu a používanie doplnkov výživy

 

Podobné produkty

brainmax l glutamin 500 g
Akcia Tip Bestseller
19,90 €
21,50 € (–7 %)
36084